Waarmee jij geld kunt verdienen

Geld verdienen met jouw expertise.

Seohero maakt het mogelijk dat jij, als superheld op het gebied van internetmarketing, geld kunt verdienen door het aanbieden van een excellente internetmarketing dienstverlening. Veel website-eigenaren zijn op zoek naar goede content, doelgroepbereik en relevant website verkeer. Webdesignbureau’s kopen graag content in voor hun eigen internetmarketing diensten of besteden werkzaamheden, zoals linkbuilding en tekstschrijven, uit aan seo helden zoals jij.

Wat aan te bieden?

Er zijn legio mogelijkheden waarmee jij opdrachtgevers tevreden kunt stellen. Hieronder een paar voorbeelden.

Tekst schrijven

Niet iedereen is overal goed in, laat staan in de Nederlandse taal. Tekstschrijvers worden ingehuurd, omdat de taalknobbel ontbreekt of simpelweg de tijd. Daarnaast is er ten behoeve van zoekmachineoptimalisatie een andere manier van tekst schrijven noodzakelijk. Een vaardigheid die niet iedereen bezit. Past dit in jouw straatje, biedt dan je diensten aan als tekstschrijver. Bijvoorbeeld, “Ik schrijf zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor € 0,50 per woord”.

Websites optimalisatie

Jij weet het, klanten weten het soms ook, maar vaak ook helemaal niet. Een website moet geoptimaliseerd zijn om zo goed gevonden en gelezen te worden door zoekmachines als Google en Bing. Denk bijvoorbeeld aan de structuur van de content op elke webpagina, het gebruik van meta tags, alt tags, sitemaps, laadsnelheid, etc..  Zomaar een paar randvoorwaarden waaraan een website, webpagina moet voldoen om off page zoekmachineoptimalisatie goed uit te kunnen voeren. Heb jij ruime ervaring en goede referenties op het gebied van website optimalisatie? Biedt onze gebruikers dan de mogelijkheid dat jij deze zaken, voor een vast bedrag, regelt.

Design voor Call to Actions

En dan heb je relevant verkeer naar je website, haken al die bezoeker direct af…!

Een van de oorzaken kan zijn, dat er in het webdesign te weinig rekening is gehouden met CTA’s (call to actions). Hiermee wordt bedoeld dat website bezoekers onvoldoende worden verleidt over te gaan tot actie. Denk hierbij aan het aanvragen van een brochure, het starten van een aankoop of het lezen van een specifieke paragraaf of pagina. Het goed ontwerpen van een landingspagina, banner, button of infographic kan hierbij zeker helpen. Als jij een held bent in Photoshop of het vertalen van data in een prachtige infographic, dan moet je zeker je diensten hier aanbieden.

Linkbuilding

Van alle zoekmachineoptimalisatie werkzaamheden, is adequaat linkbuilding nogsteeds het belangrijkst. Voor een ieder die niet weet wat linkbuilding is, je kunt het vergelijken met de Amerikaanse voorverkiezingen. Hoe meer stemmen een kandidaat krijgt, hoe groter de kans dat de kandidaat op de kieslijst komt. Hoe belangrijker de persoon die een stem geeft, hoe zwaardere deze stem meetelt. Oftewel hoe meer links Google ziet, die verwijzen naar een bepaalde websitepagina, hoe groter de kans dat deze pagina hoog in de zoekresultaten komt. Komen deze links ook nog eens van belangrijke, relevante internetbronnen, dan zullen deze links zwaarder meetellen in het uiteindelijke resultaat.

Heb jij ruime ervaring met linkbuilding, weet je hoe je een adequate linkbuilding campagne opzet of heb je bronnen waarop links kunnen worden aangeboden? Denk er dan eens serieus over na om deze kennis en kunde te verkopen of Seohero. Of biedt onze gebruikers de mogelijkheid links te plaatsen op een of meerdere van jouw internetbronnen, zoals: blogs, websites, startpagina’s of forums.

SEO Training

Een nieuwe trend in SEO is dat opdrachtgevers steeds vaker vragen om hands on training op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en of websitebeheer. Opdrachtgevers willen beter in staat zijn te begrijpen wat SEO inhoudt en wat zij hier zelf aan kunnen doen. Superhelden, ervaren in Google Analytics, Google Search Console of andere soortgelijke tools, kunnen zo gerichte trainingen gaan verkopen op Seohero.

en nog veel meer… zolang jij maar echt goed bent in hetgeen jij aanbiedt!

5 april 2022