Gastblogger

Een gastblogger voor jouw campagne voor meer traffic en naamsbekendheid?

Direct bestellen, afrekenen en zorg voor meer traffic & brand engagement voor je product of dienst!

Gastbloggers zijn een krachtige manier om jouw website op de kaart te zetten. Ze helpen met het verzamelen van relevante bezoekers, waardoor je meer engagement en inkomsten genereert!

Bij Seohero hebben wij verschillende niveaus bloggers die voor jouw bedrijf aan de slag kunnen. Beginners die een tijdje zijn begonnen met bloggen en inmiddels mooi verkeer hebben tot aan ervaren gastbloggers die inmiddels hun brood verdienen met hun blog. Seohero heeft ze allemaal tot jouw beschikking!

Wat is een gastblogger?

Influencer marketing made easy

Gastbloggen wordt steeds populairder. Het is een vorm van influencer marketing die ervoor zorgt dat je website meer bezoekers aantrekt voor jouw campagne.

Het verschil met een content of blog backlink zit vaak in het feit dat de website van een gastblogger maandelijks veel verkeer heeft naar zijn of haar blog terwijl dat niet het geval hoeft te zijn bij een content backlink. De waarden van de website van de gastblogger kunnen misschien minder zijn vergeleken met een website die puur voor linkwaarden zijn, maar kunnen wel een grote bijdrage leveren aan het verkeer naar jouw website of de campagne van dat moment.

Het is dus van belang om te kijken wat jouw website nodig heeft voor je campagne. Wil ik alleen linkwaarde of wil ik ook zorgen voor meer direct verkeer door een blog die door duizenden bezoekers per maand wordt bezocht en gelezen?

Wij zoeken naar de gastblogger die het beste past bij jouw doelgroep, vervolgens wordt er een artikel geschreven op zijn of haar website. Buiten dat het artikel natuurlijke waarde toevoegt aan jouw website, levert het ook nog extra bezoekers of leads op en als ultiem Hero doel, meer omzet!

Waarom samenwerken met een gastblogger?

Quality blog with an audience

Als je een website hebt voor je bedrijf, wil je natuurlijk dat meer mensen jouw producten of diensten afnemen, maar om dat te bewerkstelligen moet je wel zichtbaar en vindbaar zijn voor potentiële klanten. Een snelle manier om dat te doen, is gebruik te maken van gastbloggers die jouw boodschap als een lopend vuurtje verspreiden.

Populaire bloggers kunnen hierbij helpen door hun bereik of fanbase te gebruiken om verkeer naar jouw website te sturen via meerdere kanalen.

Door gastbloggers in te schakelen kan je op korte termijn al veel verschil gaan maken met jouw marketing campagne of SEO-strategie.

Gratis SEO scan en vrijblijvend advies!

Klaar om het bereik en de zichtbaarheid van je website naar een Hero niveau te tillen? Vraag vandaag nog een gratis eerste SEO scan bij ons aan, waarbij wij jou tips geven over hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw website online beter gevonden wordt!

WIJ GEBRUIKEN DE BESTE TOOLS IN DE MARKT VOOR DEZE SCAN

    You've just added this product to the cart: