Hoe werkt het?

Een veilige, innovatieve service marktplaats 

voor het kopen en verkopen van online marketing services

Kopers

Of je nu meer relevant verkeer naar je website nodigt hebt, je blogs wilt inkopen of gewoon een strakke video presentatie voor je product nodig hebt, er is altijd wel een held die dit voor jou kan doen tegen een vriendelijke prijs. Wij brengen jou in contact met verkopers & publishers op online marketing gebied, zodat jij eenvoudig opdrachten kunt uitbesteden, omdat je geen tijd hebt of dat de expertise ontbreekt.

1. Zoek het juiste aanbod.

Vergelijk prijzen, portfolio’s, levertijden en aanbevelingen om zo de verkoper te selecteren die het beste past bij jouw vereisten. Heb je ergens vragen over, of is iets onduidelijk over wat wordt aangeboden? Stuur de verkoper dan vooraf eenvoudig een bericht.

2. Wees duidelijk.

Wees zo duidelijk mogelijk richting de verkoper met betrekking tot de kwaliteit & de vereisten die je verwacht. Als je eenmaal een bestelling hebt geplaatst, dan houden wij je betaling vast totdat jij bevestigd hebt, dat er naar tevredenheid is opgeleverd door de verkoper.

3. Volg en beheer je bestelling.

Communiceer tijdig met de verkoper en wissel indien nodig bestanden uit via het ingebouwde communicatie- en transactiesysteem. De verkoper levert de gekochte dienst binnen de afgesproken levertijd.

4. Accepteer de oplevering.

Zodra je tevreden bent met de oplevering, dan kun je de de bestelling als opgeleverd markeren. Wij zorgen er vervolgens voor dat de verkoper wordt betaald. Help andere kopers op ons platform door een eerlijke feedback achter te laten voor de verkoper. Als een koper geen reactie (“verzoek revisie” of “markeren als opgeleverd”) geeft op een oplevering, dan wordt een bestelling na 72 uur automatisch opgeleverd (afgerond) in het voordeel van de verkoper.


Verkopers

Wij bieden je de mogelijkheid geld te verdienen met online marketing, zoals het verkopen van: blogs, social media bereik en zoekmachineoptimalisatie. Heb jij een of meerdere vaardigheden of content die je kunt verkopen? Plaats deze dan snel op ons platform. Wordt een professional die zijn kennis, kunde en content omzet in goede bijverdiensten of zelfs je primaire bron van inkomsten.

1. Plaats je aanbod.

Plaats een aanbod dat echt aansluit bij jouw vaardigheden of content. Wees specifiek zodat je klanten precies weten wat ze bij jou kopen. Voorkom onduidelijkheden achteraf.

2. Snelle, duidelijke en eerlijke communicatie.

Reageer snel op vragen van (potentiele) klanten, ook op de maatwerk aanvragen. Klanten waarderen snelle, duidelijke en eerlijke communicatie. Wees zelf pro-actief met het vragen om verduidelijking, doe dit voorafgaand aan een opdracht. Een goede communicatie is de sleutel tot een succesvolle samenwerking. Het niet tijdig communiceren en of opleveren van een opdracht leidt tot annulering van de opdracht en restitutie van het aankoopbedrag richting de koper.

3. Bouw aan je reputatie.

Zorg ervoor dat je al jouw klanten uitstekend bediend, probeer ze altijd de beste service te geven ongeacht de waarde van de opdracht. Tevreden klanten zullen je aanbevelen bij hun vrienden. En.. mond op mond reclame is de beste reclame die er is..

4. Krijg betaald.

Je hebt succes, mooi! Afgeronde opdrachten worden uitbetaald minus onze verkoopcommissie. De tarieven hiervoor vindt je hier. De minimale uitbetalingsgrens is € 10,- Vanaf dit bedrag kan je een uitbetalingsverzoek doen via de optie “Mijn betalingen” -> “Geld opnemen” in het Mijn Account gedeelte van ons platform. Het uitbetalen kan 2 – 4 werkdagen duren.

Waar wacht je nog op?