Over Seohero! Super content, Helden in SEO

De aanleiding

Er is veel aanbod op het gebied van internetmarketing, zoekmachineoptimalisatie, social media marketing en bloggen. Onze ervaring is dat bedrijven, bureaus en website-eigenaren door de bomen het bos niet meer zien. Ook is het lastig te bepalen wat nu wordt aangeboden en hoe de ervaringen zijn met wat aangeboden wordt.

Hier biedt Seohero een oplossing voor.

Kijken, vergelijken, beoordelen en veilig kopen.

Kijken

Op Seohero kunnen internetmarketing consultants, tekstschrijvers, seo specialisten, influencers en bloggers geld verdienen aan de hun expertise of de mediakanalen die ze aanbieden. De aangeboden service kan heel verschillende zijn. Zo kan een influencer bereik via haar of zijn social media kanaal aanbieden, een blogger, een blog schrijven op een relevante website en internetmarketing consultants kunnen diensten aanbieden op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en social media campagnes.

Vergelijken

Doordat Seohero aanbod gericht is, is het voor jou erg makkelijk het aanbod te bekijken en vergelijken. Wat krijg je als je het koopt, wat moet je er voor betalen? Misschien nog wel belangrijker, wat waren de koperervaringen, is de aanbieder wel goed beoordeeld in het verleden? Dit alles draagt bij aan een goede koopervaring.

Beoordelen

We vragen onze gebruikers actief bij te dragen aan de kwaliteit van het aanbod op ons platform. Dit kan door, na een afgeronde bestelling, een eerlijke review achter te laten. Hiermee help je andere gebruikers op ons platform met het vergelijken en aankopen van gelijkwaardig aanbod.

Veilig kopen

Kopers betalen Seohero zodra een bestelling is geplaatst. De verkoper wordt pas betaald, nadat jij als koper hebt aangegeven dat de bestelling naar tevredenheid is opgeleverd.

We draaien alles om.

In plaats dat wij de opdrachtgevers vragen zo goed als mogelijk elke opdracht te beschrijven, vragen wij onze SEO HELDEN hun expertise om te zetten in een heldere dienstverlening. De belangrijkste reden van deze aanpak is dat een aanzienlijk deel van de aangevraagde opdrachten, gestandaardiseerde werkzaamheden betreft. Jij als expert op jouw vakgebied weet dit, een opdrachtgever vaak niet. Hij huurt tenslotte niets voor niets een held zoals jij in, om bepaalde werkzaamheden uit te voeren.

Deze aanpak heeft tot gevolg dat:

  • Een opdrachtgever niet meer hoeft na te denken wat hij exact moet aanvragen. Opdrachten laten zich niet altijd makkelijk beschrijven zeker met alle technische termen die worden gebruikt;
  • Verkopers hun expertise kunnen omzetten in een standaard dienst of meerdere diensten. Hierbij uitstekend vooraf kunnen afbakenen wat wel en wat niet wordt geleverd en zo de klantverwachtingen uitstekend kunnen managen;
  • Een opdrachtgever eenvoudig op zoek kan gaan naar het benodigde internetmarketing aanbod op ons platform. Het vergelijken van het verschillende aanbod en het lezen van reviews, draagt direct bij aan het succesvol afronden van opdrachten.

Hoe werkt het?

Zie ons als een dienstenplatform voor internetmarketing.

Helden op het gebied van internetmarketing kunnen op verschillende expertise gebieden hun diensten beschrijven en voor een bepaalde prijs aanbieden. Opdrachtgevers kunnen op ons platform diensten bekijken en vergelijken.

Ben jij zo’n superheld?

Dan kan jij geld verdienen met je kennis en vaardigheden. Beschrijf wat je kunt doen voor jouw klanten, wat je precies oplevert en wat dit kost.

Zorg ervoor dat de levertijd duidelijk is en dat je uitstekend communiceert met je klanten.

Een eerste bestelling binnen? Goed gedaan! De klant heeft je bestelling al betaald. De betaling komt altijd op de betaalrekening van Seohero binnen. Wij houden het geld vast totdat de klant (je opdrachtgever) de bestelling heeft gemarkeerd als opgeleverd. Communicatie loopt via de transactiepagina van ons platform. Deze pagina gebruik jij en je klant om te  communiceren en bestanden uit te wisselen. Doe dit alleen op de transactiepagina, zodat alle communicatie over de bestelling op een plek wordt vastgelegd.

Lever je niet op? Dan betalen wij het aankoopbedrag terug aan de opdrachtgever (jouw klant).

Uitbetalen? Je kunt als je eenmaal € 20 of meer hebt verdiend een verzoek indienen om uitbetaald te worden. Wij storten dan binnen enkele werkdagen jouw omzet (minus onze commissie) op je rekening.

Ben jij opdrachtgever?

Jij kunt eenvoudig op zoek kan gaan naar de benodigde expertise aangeboden op ons platform. Eenmaal gevonden kan je direct communiceren met de verkoper die de expertise aanbiedt. Stel gerust vragen en vraag om verduidelijking daar waar nodig.

Een bestelling geplaatst? De betaling komt binnen op de rekening van Seohero. Wij houden het geld vast totdat je bestelling naar tevredenheid is opgeleverd. Communicatie loopt via de transactiepagina van ons platform. Deze pagina gebruik jij en de verkoper om te communiceren en bestanden uit te wisselen. Doe dit alleen op de transactiepagina, zodat alle communicatie over de bestelling op een plek wordt vastgelegd.

Wordt er niet opgeleverd ? Dan betalen wij het aankoopbedrag terug aan jou als opdrachtgever.

Opgeleverd? Zodra je hebt aangegeven dat een bestelling is opgeleverd, betalen wij de verkoper. Vervolgens wordt je gevraagd de IT expert verkoper een beoordeling te geven. Wees eerlijk en geef een juiste beoordeling. Je helpt hier zowel de IT expert mee verkoper als andere opdrachtgevers op ons platform.

5 april 2022